7 Sleutels

Stap in op zondag 6 februari 2022!
Een leuk programma om jou een bewustwordingstraject te laten doorlopen!

Wat ga je doen?

 

Zeven weken lang ontvang je elke zondagochtend een e-mail met informatie per thema. De thema’s die aan bod komen hebben allemaal te maken met een stukje bewustwording:

 • wie ben je?

 • wat doe je?

 • waarom doe je de dingen die je doet (of laat je het juist na bepaalde dingen te doen)? 

Het heeft ook te maken met je algeheel welzijn: lichaam, geest, emoties, intuïtie, het hele pakketje!

We gaan via wandelen en ademhaling naar engelengetallen en intuïtie. Tussendoor staan we nog stil bij draagkracht, veerkracht, blijheid, dankbaarheid, de wet van de aantrekking, je interne criticus en zelfcompassie.

Reacties van vorige deelnemers

 • Heeft me nu al zoveel gebracht.

 • Veel van geleerd.

 • Geeft weer andere inzichten, zodat je weer verder kunt. 

Opbouw in het programma

 

Er zit een bepaalde opbouw in het programma met als doel jou een bewustwordingstraject te laten doorlopen. In je eigen tijd, in je eigen tempo en in je eigen omgeving. Maar met ondersteuning en interactie in een besloten facebookgroep.
We beginnen klein en bouwen het hele programma elke week verder uit. Je voegt er dus telkens weer een element aan toe.

Het zal je niet alleen zinvolle info, nieuwe ontdekkingen en leuke ervaringen opleveren. Het gaat ook wat van je vragen. Het gaat erom jezelf onder de loep leggen.

Durf je eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te kijken?

En durf je stappen te zetten om dingen te veranderen als het nodig blijkt te zijn?

Ook gaat het om het aanleren van nieuwe gewoontes. Dat aanleren van nieuwe gewoontes kost tijd. Daarom duurt dit programma ook zeven weken en niet zeven dagen.

Maar je wordt ondersteund! 


Totdat alles als het ware in je leven is geïntegreerd als de normaalste zaak van de wereld!

Dán ga je er de volle vruchten van plukken.
Dit kan een proces zijn dat nog wel even doorgaat na beëindiging van dit programma. 


Ik beschouw dit programma als 7 sleutels die je krijgt aangereikt en waarmee je deuren voor jezelf kunt openen: in je eigen tijd en in je eigen tempo. Maar die deuren gaan we niet allemaal tegelijkertijd open gooien. Alles stap voor stap.
 

Facebookgroep 7 Sleutels 

Om een stok achter de deur te hebben en om te kunnen sparren met andere deelnemers, kun je toetreden tot de besloten facebookgroep 7 Sleutels op mijn facebookpagina.


In die groep zitten alleen deelnemers aan dit programma en alle informatie blijft ook bínnen die groep. Zelf zal ik uiteraard ook deelnemen aan de gesprekken en posts plaatsen.

Je kunt er vragen stellen of je ervaringen delen. Je vragen of ervaringen kunnen herkenbaar zijn voor anderen, dus je helpt hen er ook weer mee. Bovendien leer je weer leuke nieuwe mensen kennen die met hetzelfde bezig zijn als jij. Je bevindt je dus onder gelijkgestemden.

 

7 Sleutels

Extra's: prijs & inzichtkaartjes

 

 • Uit de deelnemers trek ik een naam. Die persoon wint dan een intuïtieve reading incl. een verslag ter waarde van € 125,00.
   

 • Tijdens het traject kun je in de besloten facebookgroep een aantal keren je eigen inzichtkaartje trekken dat jou zal inspireren. Je ontvangt daarmee precies de informatie die voor jou op dat moment geschikt is. Dat kan zijn: een bevestiging, een aanmoediging, een liefdevolle trap onder je kont, een overweging... het is altijd goed.  

 

Jouw investering 

 

Slechts € 67,00 (incl. btw).

Dat is nog geen tientje per week. 

Je gaat hiervoor zeven weken met en voor jezelf aan de slag, met ondersteuning van mij en je collega deelnemers in de speciaal daarvoor in het leven geroepen facebookgroep 7 Sleutels. 

Je maakt bovendien kans op die gratis intuïtieve reading ter waarde van € 125,00

Start

 

We starten op zondag 6 februari 2022.
Je kunt je tot en met woensdag 2 februari a.s. schriftelijk aanmelden via een mail naar sandra@kikkencoaching.nl met vermelding van je naam- en adresgegevens.


Het programma gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Dus nodig je vriendinnen uit om mee te doen, leuk om samen de ervaringen te delen!

Und dann geht’s los 😊.

 

Tips

 

 • Koop voordat je aan dit programma begint een leuk logboek, waarin je elke dag je ervaringen, je gedachten en je waarnemingen kunt noteren. Of open speciaal daarvoor een Word-document en sla daarin al je info op als je liever tikt dan schrijft. Zo heb je na die zeven weken een leuk verslag van al je activiteiten en gedachten tijdens dit programma en kun je voor jezelf nagaan wat het effect op jou is geweest, kijkend vanaf de eerste tot en met de laatste dag.
   

 • Check ook altijd even je spambox als je geen mailtje van me hebt ontvangen.