Thuiscursus

Mocht je juist op dit moment tegen een groot keuzemoment aanhikken en kom je er met de informatie in mijn gratis e-book nog niet helemaal uit?

Of heb je het in je leven al te vaak meegemaakt dat je steevast de verkeerde keuze maakt?

 

Volg dan mijn korte en praktische thuiscursus Hoe Maak Ik De Juiste Keuze! Aan de hand van informatie en opdrachten leid ik je door verschillende stappen die leiden tot meer zelfkennis en slimmer kiezen.

 

Je kunt in je eigen tijd en in je eigen tempo aan de slag met dit stappenplan. Bovendien kun je dit stappenplan elke keer weer uit de kast halen voor alle toekomstige belangrijke keuzes die je nog in je leven gaat maken en waarover je wellicht twijfelt.

 

Onderstaand tref je in het kort de inhoud van mijn thuiscursus aan:

 

Deel 1: goede keuzes maken begint met goede zelfkennis. Je gaat je zelfkennis vergroten.

 

Deel 2: je kunt verschillende middelen inzetten om een keuze praktisch aan te pakken. Je krijgt hiervan enkele aangereikt. In dit deel is aandacht voor je situatie, het doel van je keuze, mogelijke obstakels, mogelijke oplossingen en mogelijke uitkomsten.

 

Deel 3: ben je nog steeds niet helemaal zeker van je keuze, ondanks het vergroten van je zelfkennis en het inzetten van middelen om je keuze te kunnen maken? Dan heb je te maken met keuzestress. In deel 3 ga ik hier nader op in en wat je dan nog kunt inzetten om tot een keuze te komen. Hierbij komen verstand, hart én intuïtie aan bod.

 

Cursus bestellen

Wil jij graag je keuzeskills vergroten en deze cursus volgen?

Stuur dan een e-mailtje naar sandra@kikkencoaching.nl.

Voor de prijs hoef je het niet te laten:

slechts € 29,00 excl. btw.

 

Ik geloof oprecht dat de informatie uit mijn thuiscursus je verder gaat helpen. De vrijheid om goede keuzes te kunnen maken is voor mij van levensbelang, zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn werkend leven.

 

Ik gun het jou ook dat je zonder twijfel en vol vertrouwen altijd je keuzes kunt maken én durft te maken!

 

Thuiscursus Keuzes Maken

@ Kikken Coaching - 2020-2021