Durf te dromenWaar droom jij van? Hoe belangrijk zijn je dromen voor jou? Ben je je bewust van wat er in jou leeft? En keuzes, hoe staat het daar mee? Maak je bewuste keuzes?


Dromen en keuzes, ze zijn voor mij net zo belangrijk als ademhalen.

Zodra ik het gevoel heb dat ik geen keuze heb, krijg ik het Spaans benauwd.

Dat ik nu tegelijkertijd coach en fotograaf ben, is een gevolg van het bewust worden van mijn dromen, het kennen van mijn kwaliteiten en passies, het kennen van mijn beperkingen én het bewust kiezen voor dit pad: zzp’er zijn van twee bedrijven.

En het is echt niet van gisteren op vandaag gerealiseerd: het is begonnen met een kleine droom en een kleine keuze en vandaar uit gegroeid tot wat het nu is. Het is een continu proces.


Het pad dat ik heb gekozen lag/ligt ook echt niet meteen vol rozenblaadjes. Ik loop echt wel tegen de nodige uitdagingen aan. Maar wow, wat ben ik gelukkig met waar ik mee bezig ben! Ik werk eraan mijn dromen om te zetten in realiteit! Ik doe werk dat me ligt, waarin ik mijn kwaliteiten en kennis kwijt kan en waarin ik een hele prettige afwisseling ervaar. De ene keer wandel ik met mijn coachee door de natuur en bespreken we heftige zaken. De andere keer lig ik op mijn buik in de modder om een hond te fotograferen. Ik deel mijn eigen tijd en activiteiten in en ik ervaar alle ruimte om mijn creativiteit te laten borrelen, op beide vlakken. En als ik mijn werk als coach en fotograaf goed doe, maak ik hoe dan ook altijd mensen blij. Kortom: jippie!


Ik wil dat dit gaat slagen voor de lange termijn. En dat betekent dat ik in staat moet zijn om mijn rekeningen te betalen met coachen en fotograferen. Zonder alle voordelen van een vast dienstverband. Tijd zal leren of ik mijn droom blijvend werkelijkheid kan laten zijn.


Durf jij te dromen?


Kikken Coaching

Sanki Fotografie

Recent Posts

See All