Interview bijenwasreadingEnkele weken geleden heb ik een bijenwasreading gedaan voor een cliënt. Afgelopen week heb ik haar enkele vragen gesteld over haar bevindingen. Onderstaand vind je hiervan de resultaten.


1. Wat waren je verwachtingen ten aanzien van de reading?

Ik verwachtte dat je me de toekomst ging voorspellen. Dat ik een kijkje in mijn toekomst kreeg.


2. Nu je weet dat zo’n reading niks met waarzeggerij en toekomstvoorspellingen te maken heeft, hoe bekijk je het nu dan?

Ik zie het als energetisch werken op onbewust niveau. Het voelt als een transformatie. Alsof ik dingen heb losgelaten en dat voelt als een stukje bevrijding van iets waar ik moeite mee had.


3. Hoe was je reactie toen je de informatie uit de reading ontving?

Het was raak. Het kwam binnen. Ik voelde me enkele dagen van te voren al wat wiebelig door een persoonlijke situatie. Door de uitkomst van de reading werd me duidelijk waar dat gevoel vandaan was gekomen. Mijn inzicht daarin groeide, mede door jouw coaching hierin en het gesprek dat we hierover voerden.


4. Kun je dat nader toelichten?

In mijn bijenwastekening zat bijvoorbeeld een duif: een dier dat staat voor teruggaan naar de veiligheid en de warmte van thuis. Juist die duif gaf me duidelijkheid over die persoonlijke situatie waar ik net mee worstelde en gaf me daarmee antwoorden voor het hier en het nu. De situatie werd daardoor voor mij duidelijker. Er ontstond voor mij herkenning en acceptatie. Daarna kon ik op zoek naar oplossingen.


5. In je bijenwasreading kwamen de volgende woorden naar voren: kruispunt, wijsheid, beweging naar een andere fase, weerstand, zoekende en uitstelgedrag. Hoe ben je hier mee aan de slag gegaan?

Als je in de weerstand zit, dan zíe je niet dat je in de weerstand zit. En ik zat in de weerstand, weet ik nu. Door het woord te benoemen en door de voorbeelden die je gaf, werd het herkenbaar. Het kreeg betekenis voor me en ik begreep het. En pas als je iets begrijpt en ziet, kun je er mee aan de slag. Ik heb me verdiept in die weerstand: waar die zat en wat ik ermee moest.


6. Wat bemerkte je de dagen erna nog, als nawerking van de uitkomst van de reading?

Ik was direct daarna doodmoe en nam er afstand van. Ging eigenlijk meteen weer de weerstand in. Maar gaandeweg herkende ik de signalen die zich aandienden en daardoor groeide mijn bewustzijn en mijn inzichten hierin. Daardoor konden oude overtuigingen de aandacht krijgen en traden er veranderingen op. Uiteindelijk gaf het me rust.


7. Voor wie zou jij deze methode aanbevelen?

Voor mensen die er nieuwsgierig naar zijn om op een andere manier dan via het rationele, het denken, aandacht te geven aan wat er in hun leven speelt. Deze methode inspireert, dat is het woord dat in me opkomt. Het inspireert om op een andere manier waar te nemen en te kijken naar wat er is en wat je er mee kunt doen voor jezelf.


Ben jij na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar hoe een reading er voor jou zou uitzien? Spelen er bij jou momenteel zaken waar je graag wat meer inzicht in zou willen krijgen? Neem dan gerust contact met me op.

Meer informatie vind je ook bij in mijn blog Intuïtieve readings met bijenwas.


Lees ook mijn blog Uit de kast. Lees ook mijn blog HSP'er zijn.


Kikken Coaching

23 views

Recent Posts

See All