Intuïtieve readings met bijenwas

Updated: Feb 6, 2021“Je reading heeft heel wat losgemaakt... wat werkt dat mooi! Genoeg nieuwe dingen om mee aan de slag te gaan.... m’n hoofd draait overuren op het moment, moet het allemaal even verwerken 😊.

Thanks! ❤️😘”


“Hoi Sandra ik heb het net het gelezen...ben er een beetje stil van. Er is veel wat precies klopt. Ben er super blij mee!”


“Herkenning, spijker op de kop, bewustwording, spiegelen, vragen om over na te denken, ontwikkeling, emoties, spiritualiteit... Al met al heel bijzonder! 🙏”


“Dank je wel voor de mooie reading. Ik heb het in kleine stukjes telkens nog eens gelezen en het werkt door. Ik ga verder met mijn zoektocht/proces en ben benieuwd wat ik tegen kom, herken en ga kiezen. Nogmaals hartelijk dank!”


Hoe werkt dat met die bijenwasblokjes? Wat je op bovenstaande foto ziet, is mijn verzameling bijenwasblokjes! Met deze blokjes en met dat leuke kleine strijkijzertje maak ik mijn intuïtieve bijenwastekeningen.

Hoe werkt dat dan, vraag je je misschien af. Ik zal proberen het kort uit te leggen.


Ik kies zonder er verder over na te denken enkele blokjes uit, maak het ijzer warm, laat wat was op het strijkijzer smelten en ga met het ijzertje over het papier. De kleuren die ik uitzoek, de bewegingen die ik met het ijzer op het papier maak, alles gaat intuïtief. Ik denk van te voren niet na over kleuren of hoe zo’n tekening eruit moet zien. Het gebeurt gewoon zoals het gebeurt.


Terwijl ik aan het ‘strijken’ ben, komt er al allerlei informatie naar boven en die schrijf ik meteen op. Soms gebeurt dat van de hak op de tak. Andere keren maak ik eerst de tekening af en ga daarna pas kijken wat ik allemaal zie en wat er allemaal naar boven komt.


Bijwerkingen Het grappige is dat er soms tijdens 'het strijken' dingen gebeuren die anders verlopen dan normaal. Ik heb moeten leren dat ik dan niet aan mezelf moet gaan twijfelen: die dingen horen bij die persoon waarvoor ik de tekening maak.


Dingen die me wel eens zijn overkomen zijn bijvoorbeeld:

- me ineens intens moe voelen

- een bandgevoel om mijn hoofd voelen

- pijn in mijn kaken ervaren

- ontzettend twijfelen over hoe ik aan de tekening moet beginnen

- me erop betrappen dat ik het maken van de tekening voor me uitschuif

- etc.


Die verschijnselen treden ook alleen maar op vlak voor of tijdens het maken van zo’n tekening. Daarna zijn ze weer weg.


Kijkje in iemands leven Het is in elk geval enorm mooi werk! Ik mag als het ware een kijkje in iemands leven nemen en daaruit rolt dan die tekening met de nodige informatie. Meestal combineer ik dat dan met een kaartlegging. Daar komen dan nog bevestigingen en aanvullingen uit. En als laatste maak ik van alle info een uitgebreid verslag voor de persoon in kwestie.


Natuurlijk komen er ook wel eens wat minder leuke dingen naar voren. Dingen die je niet zo leuk vindt om te horen of te lezen. Maar dat hoort er bij: ik houd je op dat moment ook wel eens een spiegel voor en daar kun je iets mee doen of niet. Die keuze is natuurlijk altijd aan jou.


De laatste weken heb ik diverse bijenwastekeningen mogen maken en de reacties waren allemaal positief. Enkele daarvan kun je helemaal aan het begin van deze blog lezen (de groene tekst).


Supermooi en ik ben enorm dankbaar dat ik dit voor mensen kan doen!


Interesse in zo'n kijkje in jezelf? Wil je ook eens naar jezelf kijken op een manier die je misschien niet gewend bent, maar waarmee je wel meteen de diepte in duikt? Neem dan contact met me op: ik ga graag voor je aan de slag. Het enige dat ik van je nodig heb zijn je volledige geboortenamen en je geboortedatum.


Lees ook mijn blog Interview bijenwasreading.


Kikken Coaching

115 views

Recent Posts

See All