Reacties van cliënten

"Ik ben door jouw bijdrage en hulp niet meer boos en houd daardoor veel energie over voor andere dingen. Daar was het me om te doen. Het blokkeert me niet meer. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik naar je toe ben gekomen. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn en hoe krachtig jouw hulp is."

"Ik ben op diverse manieren met Sandra in aanraking gekomen waarbij zij als business coach voor klanten maar ook voor mijzelf heeft gefungeerd. Sandra werkt bijzonder resultaatgericht, pragmatisch en is heel confronterend. Het geheel wordt door haar passie om je naar oplossingen te laten zoeken omgeven en ze doet dit op een heel aangename wijze. Levert uiteindelijk veel energie om voor de juiste dingen te kunnen kiezen. Wat mij betreft kan ik haar dan ook van harte aanraden als business coach."

(Na te lezen op mijn LinkedIn-profiel.)

 

“Ik ben blij dat je me in de spiegel hebt laten kijken. Onbewust wist ik dit zelf ook wel maar soms moet iemand anders je de verbanden laten zien, ook al vond ik dat niet altijd even gemakkelijk. Je hebt me dingen laten inzien en dat heeft het voor mij een stuk gemakkelijker gemaakt. Ik heb daardoor ook veel overwonnen en dat leek een half jaar geleden nog onbereikbaar."

“In mijn altijd redelijk georganiseerde hoofd dreigde kort geleden emotionele kortsluiting. Ik voelde dat er iets moest gebeuren, maar wat en hoe? Sandra liet het me zien. Niet sentimenteel, niet über-nuchter, niet wazig of vaag, maar helder en gevat. In no-time heeft ze me doen inzien dat er meer is dan voor mijn hele omgeving de beste oplossing denken te moeten verzinnen en daarbij mezelf compleet te negeren. Sandra verschafte me het verhelderende inzicht dat ik niet altijd álles hoef op te lossen, dat dat zelfs helemaal niet wordt verwacht. Ze liet me kennis maken met mijn vastgeroeste op- en misvattingen. Dat ik meer ben dan alleen maar behulpzaam, sloeg de spijker op zijn kop.
Energie steken in oude en nieuwe liefdes is een simpel maar waardevol advies gebleken: waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dat mijn directe omgeving nu anders lijkt te reageren is een direct gevolg van het open staan voor nieuwe dingen én even pauze nemen voordat ik neig terug te vallen in vertrouwde reflexen. Mijn emmertje loopt een stuk minder snel over."

“Sandra heeft voor mij een intuïtieve reading gedaan. Ik schrijf graag hier wat het voor mij betekend heeft, omdat ik het andere mensen ook gun om op een andere manier inzicht in jezelf en de vraagstukken in je leven te krijgen.

Natuurlijk klinkt ‘intuïtieve reading’ nogal spiritueel en misschien zelfs wel zweverig. Maar of je nu spiritueel bent of niet, het resultaat van Sandra was verbluffend.

De bijenwastekening is een kunstwerkje op zich, met prachtige kleuren en vormen.

Maar ook Sandra’s verslag, inclusief kaarttrekking is indrukwekkend. Heel erg to the point en op mij toegespitst. Sandra voelt goed aan waar ik op dit moment behoefte aan heb, namelijk inzicht in de vraagstukken die nu bij mij spelen en begeleiding daarbij. Zij geeft woorden aan mijn situatie die ik zelf niet had kunnen bedenken, maar die precies kloppen. Ze geeft waardevolle adviezen en tips die ik steeds maar opnieuw blijf lezen. Het is alsof ze me kent en me een steuntje in de rug geeft. Bijzonder, want we hebben elkaar nooit ontmoet en zeer kort gesproken. Hoe ze dit allemaal voelt en weet is een raadsel voor mij, maar ik ga het niet over analyseren.

De treffendheid van wat Sandra zegt is overweldigend en maakt me emotioneel. Kortom, ik ben er blij mee.

Dank je wel Sandra!”
(De volledige reactie is na te lezen op mijn LinkedIn-profiel.)

“In de knoop met jezelf en wat dan? Ik koos voor een traject bij Sandra. Het klikte tussen haar en mij en dat is voor mij belangrijk, want je vertelt over je problemen en gevoelens en dat is niet altijd even gemakkelijk. Sandra hield me de spiegel voor en herhaalde af en toe wat ik zelf zei, zodat het tot me doordrong wát ik eigenlijk zei. En dat is niet altijd even leuk om te horen, maar het maakt wel veel duidelijk. Ze lost niet je problemen op maar geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Soms heeft het even nodig voordat het kwartje valt, maar als het dan valt, dan voelt dat heel goed.”

“Mijn ervaring met Sandra heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben er terechtgekomen omdat ik nogal in de knoop zat en al langere tijd worstelde met mijn relatie en mijn identiteit. Ik had zeer de behoefte aan een luisterend oor dat niet te dicht bij mij stond, maar ook aan iemand die mij een spiegel kon voorhouden en die mij kon laten inzien wie ik ben en wat mijn valkuilen zijn. Door middel van het analyseren van en werken aan mijn valkuilen, heb ik uiteindelijk de aller moeilijkste, maar ook de aller beste beslissing in mijn leven genomen. Daar ben ik Sandra zeer dankbaar voor.”