Reacties van cliënten

"Ik ben door jouw bijdrage en hulp niet meer boos en houd daardoor veel energie over voor andere dingen. Daar was het me om te doen. Het blokkeert me niet meer. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik naar je toe ben gekomen. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn en hoe krachtig jouw hulp is."

"Ik ben op diverse manieren met Sandra in aanraking gekomen waarbij zij als business coach voor klanten maar ook voor mijzelf heeft gefungeerd. Sandra werkt bijzonder resultaatgericht, pragmatisch en is heel confronterend. Het geheel wordt door haar passie om je naar oplossingen te laten zoeken omgeven en ze doet dit op een heel aangename wijze. Levert uiteindelijk veel energie om voor de juiste dingen te kunnen kiezen. Wat mij betreft kan ik haar dan ook van harte aanraden als business coach."

(Na te lezen op mijn LinkedIn-profiel.)

 

 

“Ik ben blij dat je me in de spiegel hebt laten kijken. Onbewust wist ik dit zelf ook wel maar soms moet iemand anders je de verbanden laten zien, ook al vond ik dat niet altijd even gemakkelijk. Je hebt me dingen laten inzien en dat heeft het voor mij een stuk gemakkelijker gemaakt. Ik heb daardoor ook veel overwonnen en dat leek een half jaar geleden nog onbereikbaar."
 

“In mijn altijd redelijk georganiseerde hoofd dreigde kort geleden emotionele kortsluiting. Ik voelde dat er iets moest gebeuren, maar wat en hoe? Sandra liet het me zien. Niet sentimenteel, niet über-nuchter, niet wazig of vaag, maar helder en gevat. In no-time heeft ze me doen inzien dat er meer is dan voor mijn hele omgeving de beste oplossing denken te moeten verzinnen en daarbij mezelf compleet te negeren. Sandra verschafte me het verhelderende inzicht dat ik niet altijd álles hoef op te lossen, dat dat zelfs helemaal niet wordt verwacht. Ze liet me kennis maken met mijn vastgeroeste op- en misvattingen. Dat ik meer ben dan alleen maar behulpzaam, sloeg de spijker op zijn kop.
Energie steken in oude en nieuwe liefdes is een simpel maar waardevol advies gebleken: waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dat mijn directe omgeving nu anders lijkt te reageren is een direct gevolg van het open staan voor nieuwe dingen én even pauze nemen voordat ik neig terug te vallen in vertrouwde reflexen. Mijn emmertje loopt een stuk minder snel over."

“Een jaar geleden raakte ik door zakelijke en persoonlijke omstandigheden mijn grip op de situatie volledig kwijt. Voor een nuchtere analyticus als ik was dit moeilijk te verteren en ik zag mij genoodzaakt hulp te zoeken. Dat was voor mijn doen een ongekend grote stap. Ik begon bij Sandra aan een traject dat tot verbetering zou moeten leiden.
Als geen ander wist zij in korte tijd mijn pijnpunten bloot te leggen en na enkele emotionele sessies begon ik toch weer wat licht te zien. Door haar instelling en inlevingsvermogen wist zij een vertrouwensbasis te creëren die noodzakelijk is voor zo’n traject. Door haar adviezen en praktische tips sta ik vandaag weer met beide benen op de grond, klaar voor de uitdagingen op mijn weg.”

“Ik ben twee keer voor hulp bij Sandra geweest. De eerste keer vanwege een arbeidsconflict, waarbij ze me heeft begeleid om te werken aan mijn weerbaarheid. De tweede keer vanwege relatieproblemen.
Het was fijn om met iemand te praten die gewoon luisterde zonder te oordelen. Beide keren heeft ze me goed verder geholpen. Ze was er voor me en er was intensief contact. Ik kreeg daardoor het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en steun in de rug kreeg bij alle beslissingen die ik uiteindelijk toch zelf moest maken.”

“In de knoop met jezelf en wat dan? Ik koos voor een traject bij Sandra. Het klikte tussen haar en mij en dat is voor mij belangrijk, want je vertelt over je problemen en gevoelens en dat is niet altijd even gemakkelijk. Sandra hield me de spiegel voor en herhaalde af en toe wat ik zelf zei, zodat het tot me doordrong wát ik eigenlijk zei. En dat is niet altijd even leuk om te horen, maar het maakt wel veel duidelijk. Ze lost niet je problemen op maar geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Soms heeft het even nodig voordat het kwartje valt, maar als het dan valt, dan voelt dat heel goed.”

“Mijn ervaring met Sandra heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben er terechtgekomen omdat ik nogal in de knoop zat en al langere tijd worstelde met mijn relatie en mijn identiteit. Ik had zeer de behoefte aan een luisterend oor dat niet te dicht bij mij stond, maar ook aan iemand die mij een spiegel kon voorhouden en die mij kon laten inzien wie ik ben en wat mijn valkuilen zijn. Door middel van het analyseren van en werken aan mijn valkuilen, heb ik uiteindelijk de aller moeilijkste, maar ook de aller beste beslissing in mijn leven genomen. Daar ben ik Sandra zeer dankbaar voor.”

@ Kikken Coaching - 2020-2021